Pirate's Hell

A budi után irány a buli (5XP)

Miután a három ismeretlen verőlegényt elverte Cronk és Krad, találkozhattak a helyi kidobók vezetőjével, aki csupán elismerően nyilatkozhatott a “gyíkok” teljesítményéről. A veszteség csupán egy öltöny és hozzátartozó ing lett. Hamar kiderült utána, hogy akik Cronkra küldték a verőembereket, azok már leléptek és így az egyetlen nyom a táncoslány maradt, aki meglopta a mérnököket.
Miközben Cronk és Krad bejutott az öltözőbe, addig Ramathorn felelevenítette ismeretségét a három küldöttel és figyelmeztette őket a lopásra. Mint kiderült Dermon szállodakulcsát és azonosító kártyáját emelték el.
Az öltözőben közben a két trandoshan halálra rémítette a lányokat és sikerült megtudniuk, hogy a megbízók a Buckalakók banda tagjai voltak, akiknek a fő bandázó helye a Vörös Skorpió bár. Mellesleg azt is megtudták már, hogy az előző este a három szórakozott mérnök éppen abban a bárban járt.
Még itt sikerült pár szót váltani a keménynek tűnő Paksha-val, aki Ramathorn sejtése szerint nem csupán egy egyszerű képviselő.

Beszélgetés Luca-val

Még távozás előtt Luca hívatta magához a társaságot, hogy kifejezze ab béli aggodalmát, hogy a klotyóját tönkretették és még kreditekben kifejezhető károkat is okoztak a trandoshanok. Az eset majdnem vérfűrdőbe torkollott.

Véletlen találkozás (5 XP)

Elhagyva a Sötét Nyugtát belebotlottak egy Mon Calamari-ba, akiről utóbb kiderült, hogy Ackbar őrnagy és immár azonosító kártya és szálloda kulcs nélkül kell eltöltenie az este fennmaradt részét.
Miközben Ramathorn meglopta a katonát, addig Cronk elterelésképpen rongált és ezzel felhívta magára a helyi biztonsági katonák figyelmét, aminek eredménye egy kevés kredit és egy igazoltatás lett.
Még az utcán feltűnt, hogy egy rodiai követi a bandát, de szerencsésen sikerült meglógnia a robogójával. Rendszám megjegyezve és egy szórólap is elhagyta a zsebét közben.

Sikertelen próba a Hósugárban

Ramathorn tett egy gyenge kísérletet arra, hogy bejusson a Mon Calamari szobájába és közben a többiek megtudták, hogy Cronk-ot kőrözik a helyiek, valószínűleg a prototípusnak köszönhetően. A szálloda boltjában még mindenki felszerelkezett egy ComLink-kel.

Látogatás a Vörös Skorpióban (5 XP)

Ramathorn fedezése mellett a két trandoshan besétált a Buckalakók főhadiszállására, ahol összeismerkedtek a helyiekkel és ennek következtében vért ontottak. Csak az ellenfélét és miközben elhagyták a helyszínt még szereztek maguknak két gyors robogót is.

Comments

Broki Broki

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.