Pirate's Hell

Várjuk a Halat!

Csetepaté az utcán (5 xp)

Viszonylag könnyen és gyorsan sikerült leszerelni az üldöző Buckalakókat, még úgy is, hogy váratlan segítséget kaptak egy rodiai fejvadásztól. A harc eredménye három halott üldöző és egy fogságba esett fejvadász a holmijai nélkül.

A kezdő fejvadász kihallgatása

Felvittétek a Fusion Fire fedélzetére és elbeszélgettetek vele. Kiderült, hogy egy véletlen folytán fedezte fel Cronkot és valójában csak tippelte, hogy a szállodában történt esemény mögött ő állt. A datapad-ja a robogóján volt, ami mire visszatértetek a helyszínre eltűnt…

Drogéria

Egy Toydarians vezette műszaki boltot sikerült megismerni és Ramathornnak hála a tulajjal, Droggal is sikerült jó viszonnyal kezdeni. Az üzlet eredménye egy jó hosszútávú kapcsolat. Egy ígéret, hogy ha felbukkan a rodiai datapadja, akkor szól nektek, illetve egy jó kis csencselés.
Eladtatok egy motort, egy jet packet, három vibrokést és két blastert, amivel összesen 6275 kreditet kerestetek. Cronk a neki jutó pénzből azonnal lecsapott egy fasza turbózott vibro axe-re.

Váratlan fordulat a reptéren (5xp)

Az éjjel nem pihentetek végül, de mégis mindenki éberen érkezett meg a reptérre, ahol előbb a fiatal taxi sofőrt csomagoltátok össze, majd altatót kevertetek a Rabant kedvenc italába a taxiban. Ezek után viszont szomorúan vettétek tudomásul, hogy a gép kicsi késésének az oka az volt, hogy a birodalmiak megszállták és állítólag elvonszolták a Mon Calamarit.
A táskája viszont megérkezett és éppen ezt próbáljátok meg megszerezni.

Comments

Broki Broki

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.