Pirate's Hell

Nagyban megy a tervezés
Yavin Gyöngye

Két napja vagytok immár Felhővárosban és az idő kezd nagyon szűk lenni.

Kiderült, hogy a versennyel kapcsolatban egyelőre minden jól alakul. Ghek elvállalta a futamot, sőt már be is lettetek nevezve és a mérnökei is rajta vannak a felhőkocsi beállításain, miközben gyakorlások lettek kiírva és az újságírók is felkapták a történetet.

R3-C8 nem felelt meg Cronk tesztjén. Ugyan megcsinálta a feladatot, de ha éles lett volna, akkor bizony az egész hatóság pár perc alatt a nyakatokon lenne. Ezt belátva Cronk felkereste a punk Ugnaught-ot, aki tökéletesen abszolválta a feladatot. Ott hagytatok nála 500 kreditet és még 2500-at kért a melóért.

Eközben Krad és Amala felkeresték az egyetemi professzornőt és beszélgettek vele, aminek az eredménye az lett, hogy este vele vacsoráztok majd.

View
Viszlát Tatooine és kösz a halakat...

Sikerült életet lehelnie Cronknak a hibás fény alatti hajtóműbe és így Darman volt hajójával elhagytátok a Tatooine-t és magatokkal vittétek a buckalakók támadásának és az ISB nyomozásának túlélőit: a két Greene lányt, Eevat-ot és Alama-t.

Miután a Roche aszteroidákon új transponder került a hajóba, úgy határoztatok, hogy a hölgyeket kirakjátok a Mandalore-on és felszerelkeztek, új hajót szereztek és pihentek egy keveset.

A Mandalore-on találkoztatok a Skirata család fejével Kal-al és ő meginvitált az erődjébe jutalmul azért, amit a családjáért és klánjáért tettetek. A családi vacsora azonban nem zajlik teljesen békésen… (Amiről a karakterek, akik még csak a vacsora előtti pillanatoknál járnak, mit sem sejtenek.)

View
Várjuk a Halat!

Csetepaté az utcán (5 xp)

Viszonylag könnyen és gyorsan sikerült leszerelni az üldöző Buckalakókat, még úgy is, hogy váratlan segítséget kaptak egy rodiai fejvadásztól. A harc eredménye három halott üldöző és egy fogságba esett fejvadász a holmijai nélkül.

A kezdő fejvadász kihallgatása

Felvittétek a Fusion Fire fedélzetére és elbeszélgettetek vele. Kiderült, hogy egy véletlen folytán fedezte fel Cronkot és valójában csak tippelte, hogy a szállodában történt esemény mögött ő állt. A datapad-ja a robogóján volt, ami mire visszatértetek a helyszínre eltűnt…

Drogéria

Egy Toydarians vezette műszaki boltot sikerült megismerni és Ramathornnak hála a tulajjal, Droggal is sikerült jó viszonnyal kezdeni. Az üzlet eredménye egy jó hosszútávú kapcsolat. Egy ígéret, hogy ha felbukkan a rodiai datapadja, akkor szól nektek, illetve egy jó kis csencselés.
Eladtatok egy motort, egy jet packet, három vibrokést és két blastert, amivel összesen 6275 kreditet kerestetek. Cronk a neki jutó pénzből azonnal lecsapott egy fasza turbózott vibro axe-re.

Váratlan fordulat a reptéren (5xp)

Az éjjel nem pihentetek végül, de mégis mindenki éberen érkezett meg a reptérre, ahol előbb a fiatal taxi sofőrt csomagoltátok össze, majd altatót kevertetek a Rabant kedvenc italába a taxiban. Ezek után viszont szomorúan vettétek tudomásul, hogy a gép kicsi késésének az oka az volt, hogy a birodalmiak megszállták és állítólag elvonszolták a Mon Calamarit.
A táskája viszont megérkezett és éppen ezt próbáljátok meg megszerezni.

View
Buli a Vörös Skorpióban

A budi után irány a buli (5XP)

Miután a három ismeretlen verőlegényt elverte Cronk és Krad, találkozhattak a helyi kidobók vezetőjével, aki csupán elismerően nyilatkozhatott a “gyíkok” teljesítményéről. A veszteség csupán egy öltöny és hozzátartozó ing lett. Hamar kiderült utána, hogy akik Cronkra küldték a verőembereket, azok már leléptek és így az egyetlen nyom a táncoslány maradt, aki meglopta a mérnököket.
Miközben Cronk és Krad bejutott az öltözőbe, addig Ramathorn felelevenítette ismeretségét a három küldöttel és figyelmeztette őket a lopásra. Mint kiderült Dermon szállodakulcsát és azonosító kártyáját emelték el.
Az öltözőben közben a két trandoshan halálra rémítette a lányokat és sikerült megtudniuk, hogy a megbízók a Buckalakók banda tagjai voltak, akiknek a fő bandázó helye a Vörös Skorpió bár. Mellesleg azt is megtudták már, hogy az előző este a három szórakozott mérnök éppen abban a bárban járt.
Még itt sikerült pár szót váltani a keménynek tűnő Paksha-val, aki Ramathorn sejtése szerint nem csupán egy egyszerű képviselő.

Beszélgetés Luca-val

Még távozás előtt Luca hívatta magához a társaságot, hogy kifejezze ab béli aggodalmát, hogy a klotyóját tönkretették és még kreditekben kifejezhető károkat is okoztak a trandoshanok. Az eset majdnem vérfűrdőbe torkollott.

Véletlen találkozás (5 XP)

Elhagyva a Sötét Nyugtát belebotlottak egy Mon Calamari-ba, akiről utóbb kiderült, hogy Ackbar őrnagy és immár azonosító kártya és szálloda kulcs nélkül kell eltöltenie az este fennmaradt részét.
Miközben Ramathorn meglopta a katonát, addig Cronk elterelésképpen rongált és ezzel felhívta magára a helyi biztonsági katonák figyelmét, aminek eredménye egy kevés kredit és egy igazoltatás lett.
Még az utcán feltűnt, hogy egy rodiai követi a bandát, de szerencsésen sikerült meglógnia a robogójával. Rendszám megjegyezve és egy szórólap is elhagyta a zsebét közben.

Sikertelen próba a Hósugárban

Ramathorn tett egy gyenge kísérletet arra, hogy bejusson a Mon Calamari szobájába és közben a többiek megtudták, hogy Cronk-ot kőrözik a helyiek, valószínűleg a prototípusnak köszönhetően. A szálloda boltjában még mindenki felszerelkezett egy ComLink-kel.

Látogatás a Vörös Skorpióban (5 XP)

Ramathorn fedezése mellett a két trandoshan besétált a Buckalakók főhadiszállására, ahol összeismerkedtek a helyiekkel és ennek következtében vért ontottak. Csak az ellenfélét és miközben elhagyták a helyszínt még szereztek maguknak két gyors robogót is.

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.